Softmaat Online Solutions B.V.

Software Systems Suppliers Alphen aan den Rijn
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Wilhelminalaan 16 Kaart
Plaats
2405 ED  Route Alphen aan den Rijn
Telefoon
06 15874116
E-Mail
support@softmaat.nl
Twitter
@Henkvandeven1
Facebook
softmaat
Website

Informatie

B2B webshop oplossing voor úw branche Voor elke werkwijze in iedere branche biedt Softmaat pasklare E-Commerce oplossingen waarmee uw organisatie gericht inspeelt op de wensen en de eisen van de huidige online markt. Koppel de webshop aan de in uw branche gebruikelijke systemen en behaal winst, kosten- en tijdsbesparing. Het automatiseren van interne en externe processen levert een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Maak online bestellen nóg gemakkelijker Softmaat streeft een complete WEBgebaseerde bedrijfsoplossing na die is aan te vullen met uitgebreide functionaliteiten, maatwerk toepassingen en en uitgebreide koppelingen met gewenste derden-software. Tevens zijn er mogelijkheden tot een aanvullende Website, Narrowcasting (instore marketing), Nieuwsbrieven, Agenda functie en kassasysteem. Softmaat biedt u de beschikking over een breed assortiment aan WEB oplossingen, die reeds vele organisaties een grote stap verder hebben gebracht op het gebied van de online organisatie, marketing en verkoop. De BaS WEBportal is het hart van onze software oplossingen waarop de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Doordat er per module instellingen zijn meegegeven kan een module 'klantspecifiek' worden uitgeleverd, waardoor waardoor de totaaloplossing op maat wordt gesteld voor uw bedrijf, branche én situatie. Hiernaast biedt Softmaat ook maatwerk waardoor de BaS producten nog beter aansluiten op uw bedrijfsvoering. Tevens zijn maatwerk koppelingen (met boekhoudpakket en ERP systemen) bespreekbaar.

Softmaat Online Solutions B.V. is gevestigd op Wilhelminalaan 16 . Het volgende wordt aangeboden: Software Systems Suppliers In Alphen aan den Rijn zijn er 1 andere Software Systems Suppliers. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Advies, Automatisering, Cloud computing, Consultancy, Hosting, Maatwerk, Onderhoud, Ontwerpen, Programmeren, Webdesign, Winkelautomatisering, Administratief / financiële administratie, Boekhouding, Business analytics, Content management / CMS, Database, E-commerce / webshop, ERP, Facturering, Relatiebeheer / CRM, Voorraadbeheer, 24-uurs service, Gratis offerte, Lift aanwezig, Windows, Verkoop, Support, eCommerce, WebShop, WebShop B2B, koppel aan exact, koppel aan unit4, koppel aan administratie, koppel aan artikelbeheer platform, webwinkel platform, webportal, support, koppel aan navision, webwinkel, Exact Live, #exactlive, #multivers, #SANA, e-commerce, webshop, b2b, groothandel, Koppeling, koppel aan Exact Online, koppel aan Navision, koppen aan SANA, koppel aan GS1, koppel aan Gebra, koppel aan Channable, koppel aan Amazon, koppel aan Bol.com, koppel aan Blokke, SAAS, koppeling platform.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Softmaat Online Solutions B.V.

Give stars

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Categorieën

Software Systems Suppliers
0615874116 06-15874116 +31615874116

Kaart Wilhelminalaan 16

Loading map...